border

H&M Kontor

Adress:
Kund: H&M

Bakgrund

Efter många uppskattade ombyggnationer av H&Ms butiker så fick vi även chansen att bygga om ett av deras kontor i centrala Stockholm efter en vunnen upphandling. 

Uppdrag

Genom ett gott samarbete och dialog med kund och de anlitade arkitekterna så renoverade vi om totalt 9 våningar i två olika huskroppar. 

Utmaning

Den största utmaningen med projektet var logistiken då det bara var högt trafikerade vägar runt om hela byggnaden med tanke på det väldigt centrala läget samt en tidsplan utan utrymme för förseningar.  

Lösning

En god och noggrann planering inför och löpande är grunden till ett lyckat projekt. Tillsammans med våra samarbetspartners som har god förståelse för vår vision och god kommunikation och samarbete med kund och arkitekt skapades snabba och bra lösningar.  

Resultat

Projektet resulterade i ett estetiskt tilltalande och modernt kontor som präglas av innovativ design. Genom att nyttja tilltalande kulörer tillsammans med väl valda produkter samt en hög finish på samtliga utföranden skapades en tilltalande arbetsplats. Tack vare god kommunikation och samarbete från samtliga yrkesgrupper resulterade projektet i en väldigt nöjd kund som ledde till fortsatta samarbeten. 

Dela

dela på facebook dela på linkedin dela på twitter