border

Partega

Vårt uppdrag
Nu har du chansen att bli Partegas nya projektledare som kommer arbeta med deras kund Rituals. Du kommer i nära samarbete med Rituals internationella kontakter arbeta med etablering och ombyggnationer av butiker i Norden.

Som anställd hos Partega kommer du få möjlighet att utvecklas, både genom utbildningar men även genom lärande av kollegor med olika spetskompetenser. Alla arbetar för att utvecklas och dela mig sig av sina färdigheter. Laget går alltid före jaget och här får du möjlighet att genom korta beslutsvägar vara med att påverka företagets morgondag!

Söker du en ny stimulerande roll med mycket ansvar och ett nära samarbete med en kund med väletablerat varumärke, tveka inte att skicka din ansökan. Du kommer inte ångra dig!

Arbetsuppgifter
Du ingår i en grupp av ca 8 st projektledare där ditt största fokus kommer att vara Rituals.
Tillsammans arbetar ni i ett nära samarbete med kedjans fortsatta expansion i Norden. Du äger fullt ansvar för dina projekt men självfallet sker samarbete inom verksamheten. Projektledaren för Rituals sitter i Nederländerna så all kommunikation sker på engelska.

Arbetsprocessen inleds med att du utifrån beställningsunderlag träffar beställaren på platsbesök för ett göra en teknisk analys av fastigheten/lokalen. Baserat på analysen och beställningsunderlaget upprättar du en kostnadskalkyl och tidsplan. Du har sedan i uppgift att analysera samtliga förutsättningar för att genomföra ett så hindersfritt projekt som möjligt, det kan röra sig om speciella tillstånd, villkor för fastighet etc. I rollen har du även ansvar för att upphandla UE och ta in priser.

Inför projektstart planerar du insatserna och koordinerar sedan en ledande montör på arbetsplatsen. Du har den löpande dialogen med kunden för att löpande uppdatera status gällande tidsplan och budget. Du är även med vid slutbesiktning av projekt innan det lämnas över för drift till Rituals.

Din profil
Du som söker denna tjänst har antingen en liknande roll idag eller ser att ditt nästa steg är att växa in i rollen som projektledare. Du har en arbetslivserfarenhet från byggbranschen och förstår vad rollen innebär. En förutsättning för tjänsten är ett brinnande intresse för bygg och att du ser möjligheterna när eventuella utmaningar är som störst.

Som person ser vi att du gillar personliga kontakter och behärskar kommunikation på både strategisk och operativ nivå. Du är strukturerad, utåtriktad och gillar högt tempo. Som ambassadör för Partega står du bakom värdegrunden kvalitet, engagemang och gemenskap!

Övrig information
Resor förkommer i tjänsten, uppskattningsvis ca en övernattning varannan vecka och två resdagar/vecka där du åker över dagen.

Krav är körkort: B

Anställningen är tillsvidare med inledande provanställning.

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rickard Algotsson, 072-717 90 50.

Om kundföretaget
Partega är ett väletablerat Örebroföretag som erbjuder bygglösningar och markarbeten för bostäder, restaurang, retail och service. Bolaget grundades i början av 2000-talet. Idag är Partega runt 35 medarbetare som alla drivs av att göra det där lilla extra för kunderna. Företaget omsätter cirka 100 miljoner kronor.

Dela

dela på facebook dela på linkedin dela på twitter

Fler nyheter

Se alla nyheter & artiklar >