border

Professionell hjälp för smidig butiksetablering

Med en imponerande historik och lång erfarenhet har vi genom åren stött på och övervunnit en mångfald av utmaningar inom butiksetablering. Det som verkligen särskiljer oss är att vi aldrig har missat en enda butiksöppning. Denna enastående prestation inte bara understryker vår hängivenhet utan även vår förmåga att leverera i tid och med hög kvalitet, varje gång.

 

“Each unexpected challenge was handled very well” – Alex Ritter, Rituals

 

“Mycket roligt projekt att jobba med och ett fantastiskt slutresultat, well done” – Magdalena Nilsson, H&M

 

”I believe Partega always persues the common goal. High quality store within the budget and agreed time frame” – Stefan Ronokarijo, Rituals

Butiksetablering för Rituals

Utöver den svenska och danska marknaden, spelade vi en betydande roll i Rituals framgångsrika inträde på den finska marknaden genom att hantera hela processen för butiksetablering, från planering till öppning. Vår kompetens och samarbete möjliggjorde en smidig introduktion som stärkte Rituals närvaro i Finland.

Läs mer

Butiksetablering är vårt specialområde

Butiksbyggnationer och ombyggnader har varit vårt specialområde sedan dag ett. Vi har finjusterat våra färdigheter för att skapa butiksmiljöer som inte bara är funktionella utan även estetiskt tilltalande. Vårt dedikerade team av yrkesmän har en unik förmåga att förvandla visioner till verklighet, och resultatet är butiker som överträffar förväntningarna hos våra kunder.

 

Transparant affärsmodell

Vår transparanta affärsmodell är grundstenen i vår relation med kunderna. Vi tror starkt på ärlighet och öppenhet, och detta återspeglas i vår prissättning som är fri från dolda kostnader. Det ger våra kunder trygghet och tillit till att samarbeta med oss.

 

Unikt kontaktnät

Vi har byggt upp ett unikt kontaktnät med underentreprenörer över hela Norden. Detta nätverk garanterar inte bara tillgång till de bästa resurserna, utan det gör det även möjligt för oss att erbjuda en omfattande och sömlös tjänst.

 

Långsiktiga relationer

En viktig hörnsten i vår affärsidé är att bygga och vårda långsiktiga relationer med våra kunder. Många av våra kunder har varit med oss sedan starten, vilket vittnar om vår pålitlighet och kundorienterade strategi.

Butiksetablering för Hemtex

Vi har en långsiktig relation med Hemtex där vi inte bara hanterar byggen och ombyggnationer av deras butiker, utan även stöttar med vår kompetens i hyresförhandlingar. Detta helhetsstöd har skapat en pålitlig och framgångsrik samarbetspartner för Hemtex.

Läs mer

Vårt team av butiksexperter inom butiksetablering

Tillsammans har vårt team över 150 års sammanlagd erfarenhet inom butiksetablering. Denna omfattande erfarenhet har gett oss en djup insikt och förmåga att hantera olika utmaningar och krav med framgång.

 

Våra medarbetare är inte bara hantverkare, de är skickliga yrkesmän med en djup förståelse för det unika och speciella med butiksetablering. Deras förmåga att omvandla kundens visioner till verklighet sker med precision och kreativitet.

Vill du kickstarta din butiksetablering med oss?

Vi är redo att guida dig genom hela processen för att göra din butiksvision till verklighet. Vi ser fram emot att få höra från dig och påbörja ditt butiksprojekt med passion och expertis.

Kontakta oss