border

Om oss

Partega är din byggprojektpartner. Vi erbjuder bygglösningar och markarbeten för bostäder, restaurang, retail och service.. Nöjda kunder är det finaste vi vet. Och medarbetare som trivs förstås. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Eller bli en av oss? Hör av dig!

Estetiska, funktionella och hållbara byggnader

Partega är ett väletablerat, Örebrobaserat företag med 55 medarbetare som brinner för att skapa estetiska, funktionella och hållbara byggnader och miljöer. Som vår kund får du en trygg, engagerad och personlig partner med hög kvalitet – från ritning till färdig lösning.

Vår historia

Partega är ett väletablerat Örebroföretag som erbjuder bygglösningar och markarbeten för bostäder, restaurang, retail och service. Bolaget grundades i början av 2000-talet. Idag är Partega runt 35 medarbetare som alla drivs av att göra det där lilla extra för kunderna. Företaget omsätter cirka 100 miljoner kronor.

KMA – för din trygghet

Inför starten av varje uppdrag tar vi fram en projektspecifik byggtrygghetsplan och KMA som innehåller kvalitets- och miljöplan, en arbetsmiljöplan, ordnings- och skyddsregler, egenkontroller med mera.

För dig som kund betyder det att du alltid kan känna dig trygg med att vi levererar i rätt tid, till rätt pris, med noll fel. En proffsig partner med positiv attityd får du på köpet. Vi berättar gärna mer om vårt KMA-arbete och vad det betyder för just dig.

Hållbarhet i fokus

Samhället och marknaden ställer allt högre krav på ekonomiskt, ekologiskt och socialt ansvar. Därmed ökar också de krav som vi ställer på våra leverantörer.

På Partega pågår och utvecklas hållbarhetsarbetet hela tiden, varje dag, i stort och smått. Vi tänker och agerar långsiktigt, i allt vi gör. Vår inställning är att ett företag som mår bra, går bra.

Här är några exempel på vårt hållbarhetsarbete: Vi har en bilpolicy som främjar val av el-/hybridbil – det lönar sig! Vi utgår från Byggvarubedömningen, för hållbara materialval i våra projekt. Vi arbetar aktivt för ökad mångfald och fler kvinnor på Partega. Vi stöttar flera sociala projekt, bl a Säkra Varje Unge, Giving People och Missing People. Vi köper in begagnad IT-utrustning, källsorterar byggmaterial, samkör i möjligaste mån, använder LED-byggbelysning – och mycket mer.